Η Cairo Mezz Plc ιδρύθηκε το 2020 με σκοπό τη διακράτηση ομολογιών που εκδόθηκαν στο πλαίσιο της τιτλοποίησης Cairo

Διοικητικό Συμβούλιο

Έλενα Παπανδρέου, Διευθύνουσα Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος

Η Έλενα Παπανδρέου είναι η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Εταιρίας από τις 19.6.2020. Έχει εργαστεί για περισσότερα από 10 χρόνια σε Κυπριακή δικηγορική εταιρία και από το 2006 εργάζεται ως νομικός σύμβουλος της κυπριακής εταιρίας Dema Services Limited. Το 2009 ίδρυσε τη δικηγορική εταιρία E. Papandreou & Co. LLC συνεχίζοντας να είναι Director της Dema Services Limited. Είναι απόφοιτη του University of Leicester, UK (Bachelor of Laws degree (LLB)) και μέλος του International Bar Association, του Society of Trust and Estate Practitioners (STEP), του Cyprus Bar Association. Επίσης, είναι Licensed Insolvency Practitioner. Είναι επίσης μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Τοξότης.

Χριστίνα Ιωαννίδου, Μη εκτελεστικό μέλος

Η Χριστίνα Ιωαννίδου είναι Σύμβουλος της Εταιρίας από τις 19.6.2020. Εργάζεται από το 2007 στον δικηγορικό οίκο Ioannides Demetriou LLC στην Κύπρο. Είναι απόφοιτη του University of Oxford (BA(Hons)), του Harvard University (AM) και του Imperial College of Science, Technology and Medicine (BSc(Hons)). Είναι μέλος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου από το 2004 και μέλος του Society of Trust and Estate Practitioners (STEP).

Κατερίνα Χατζηχριστοφή, Μη εκτελεστικό μέλος

Η Κατερίνα Χατζηχριστοφή είναι Σύμβουλος της Εταιρίας από τις 19.6.2020. Εργάζεται από το 2009 στον δικηγορικό οίκο Ioannides Demetriou στην Κύπρο. Είναι απόφοιτη του University of Manchester, UK (Bachelor of Laws (LLB)) και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο από το University of London (LLM (Lon.) International Corporate and Commercial Law). Είναι μέλος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου από το 2004 και μέλος του Cyprus Investment Funds Association (CIFA).